20 aprilie 2024
No menu items!

2.000 de Euro gratis pentru 13.000 de IMM-uri fără salariați din județul Prahova

Cele mai vizualizate articole

”Pentru noi, liberalii, întreprinderile mici și mijlocii sunt coloana vertebrală a economiei”, a declarat președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, candidatul PNL – USR – PLUS la preşedinţia CJ Prahova. Acesta prezintă programul Guvernului Ludovic Orban prin care se oferă microgranturi pentru micile societăți fără salariați.

Guvernul #PNL a lansat platforma online pe care IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile și cabinetele medicale individuale vor putea aplica în vederea obținerii de ajutoare de stat pentru ieșirea din criză.

Aproximativ 13.000 de IMM-uri din județul Prahova fără salariați ar putea obține microgranturi în valoare de 2.000 de Euro.

Din ajutorul nerambursabil, firmele pot plăti datoriile către bugetul de stat și către furnizori, își pot cumpăra stocuri de mărfuri, servicii necesare activității curente, echipamente utilaje, instalații, tehnologii, dotări independente, precum și echipamente de protecție medicală.

Cei interesați, pot accesa linkul https://granturi.imm.gov.ro , etapa de creare profil, user și parolă. În această etapă, toți aplicanții interesați vor avea posibilitatea preînregistrării datelor reprezentanților legali/împuterniciți, precum și datele persoanelor juridice. Firmele aplicante trebuie să fie din domeniile din anexa 1 a OUG 130/2020.

Publicat de Î.I. ALEXANDRU HARALAMBIE- ŞTEFAN- HAŞ MEDIA la comanda PNL Prahova CUI Mandatar 21200012

3/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

3/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies