User Login

Rosal 728x90
07 May 2018

PSD şi ALDE atac la primarul Ploieştiului!

Filialele judeţene şi organizaţiile ploieştene ale PSD şi ALDE au remis două comunicate de presă referitoare la situaţia în care se află Ploieştiul, rămas fără serviciu de deratizare. Atacul s-a dat la primarul liberal Adrian Dobre, considerat principalul vinovat de această situaţie, deşi de trei ani municipiul nu mai are contract de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie. Iată declaraţia preşedinţilor filialelor judeţene PSD- Bogdan Toader şi ALDE- Graţiela Gavrilescu:

Situație de urgență la Ploiești: Căpușele din ”Primăria lui Dobre”!

Domnul primar Dobre a comis-o. Din nou!

Abia zilele acestea, la aproape 30 de grade Celsius, a observat că vara, nefiind… ca iarna, aduce, și la Ploiești, ca de fiecare dată, creșterea vegetației, în care se dezvoltă căpușe, țânțari, omizi… Și că, ce să vezi?, spitalele încep să se umple de ploieșteni înțepați de căpușe, că ziarele locale sunt pline cu știri pe această temă și că nici pe Facebook lucrurile nu stau mai bine, semn că nici măcar cei mai # rezistenți nu mai suportă situația… Formalitățile licitației pentru servicii de dezinsecție - deratizare NU sunt finalizate, așa că domnul Dobre a găsit, ca de obicei, cea mai puțin obositoare cale de a fi exonerat de răspundere: a decretat, oficial,… stare de urgență, situație pe care o dorește validată și extinsă și pe teritoriul comunei Bucov de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. În acest fel, serviciile respective vor putea fi atribuite DIRECT, FĂRĂ LICITAȚIE, unei firme de profil, la alegerea ”specialiștilor” din Primărie, aceiași care ”au organizat” atât de bine și licitația care a adus Ploieștiul în pericol.

Da, stimați ploieșteni!

Așa stau lucrurile în municipiul nostru capitală de județ!

Și nu e de mirare”!

Iată declaraţia preşedinţilor organizaţiilor ploieştene PSD- Cristian Ganea şi ALDE- George Pană: „PSD Ploiești și ALDE Ploiești consideră că primarul Adrian Dobre a demonstrat încă odată că nu îi pasă deloc de soarta Ploieștiului. Tărăgănând rezolvarea problemei deratizării și dezinfecției, edilul liberal pune în pericol siguranța cetățenilor, dovedind că nu este capabil să gestioneze niciuna dintre problemele apărute în administrația ploieșteană. Primarul Ploieștiului s-a prezentat total nepregătit la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență asteptând ca rezolvarea să vină “de sus”. Adrian Dobre a încercat să pozeze în victimă (a propriei incompetențe, probabil), încercând să paseze responsabilitatea pentru rezolvarea crizei la Prefectura Prahova. Primarul nu a reușit să ofere Comitetului Județean pentru Situații de Urgență date concrete pentru a putea fi identificate soluțiile necesare rezolvării crizei care durează de mai bine de trei ani. În aceste condiții nu putem să nu ne întrebăm cine îl strânge cu ușa pe Adrian Dobre de își dorește atât de tare încredințarea directă a contractului de deratizare și dezinsecție? Poate primarul liberal să garanteze că prețul pe care municipalitatea îl va plăti pentru dezinsecție nu va fi unul uriaș? Sau că alocarea de urgență nu va merge către o firma apropiată intereselor sale politice sau personale”?

Read more...
07 May 2018

Ploieştenii vor două tururi pentru alegerea primarului!

in Politic

Partidul Mişcarea Populară continuă campania “Alegem primarul în două tururi”, prin care îşi propune strângerea a peste 1 milion de semnături pentru revenirea la alegerea primarului în 2 tururi de scrutin. Prahova este printre primele judeţe care au demarat această iniţiativă. Preşedintele filialei prahovene PMP, deputatul Cătălina Bozianu a semnat alături de ploieşteni pentru această nouă campanie . "Aseară am semnat pentru susținerea alegerii primarilor în două tururi de scrutin, împreună cu colegii mei din PMP-Ploiești, am convins și alți cetățeni să susțină demersul nostru. Ploieștenii reacționează pozitiv la invitația noastră din convingerea că un primar trebuie legitimat prin votul celor mai mulți dintre cetățenii care se prezintă la urne", a precizat parlamentarul prahovean. PMP continuă strângerea de semnături până luna viitoare.

 

Read more...