User Login

22 Mar 2018

Sinaia pe partie

Primăria Orașului Sinaia alături de Clubul Sportiv Carpați și Gondola Sinaia organizează în zilele de 23 și 24 martie cea de-a XIII-a ediție a concursului “Sinaia pe Partie”. Competiția, devenită o tradiție, este așteptată cu nerăbdare an de an și se bucură de un mare succes, anul acesta anunțându-și participarea aproximativ 270 de sinăieni. “Investițiile pe care le facem în infrastructura domeniul schiabil Sinaia sunt o parte foarte importantă a dezvoltării localității noastre, iar numarul mare de participanți la această competiție ne dovedește faptul că acestea aduc muntele mai aproape de localnici dar și de turisti. De asemenea mă bucură faptul că, an de an, cluburile și școlile din oraș cresc noi generații de tineri iubitori ai schiului, un sport care ne reprezintă” a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia. Concursul se va desfășura pe pârtia Valea Soarelui iar prima probă este cea de slalom special. Startul va avea loc la ora 9.30 iar numerele de concurs vor fi împărțite de organizatori vineri și sâmbătă la fața locului de la ora 8.30. Dacă vremea va fi nefavorabilă în prima zi de concurs, desfășurarea competiției din Valea Soarelui se va muta pe Pârtia Nouă, rămânând valabile aceleași ore și ordine de start, cu posibile mici întârzieri care vor fi anunțate în timp util participanților.

 

 

 

Tagged under

Copiii sunt educaţi de ISU!

Tehnologia modernă te invită în salină!

Flori pentru femeile din Prahova!

Protecţia Civilă la 85 de ani!

Timp de 80 de minute, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a ţinut un... discurs, citind raportul de 36 de pagini şi refuzând să dea răspunsuri concrete. Ministrul Justiţiei s-a bazat în raportul său referitor la activitatea şefului DNA, Laura Codruţa Kovesi, pe multe „date” apărute în presă, pe declaraţii care încă nu au fost considerate a fi reale. Sigur că o parte dintre cele constatate se pot reproşa şefului DNA, dar acestea nu pot duce la concluzia la care a ajuns Tudorel Toader, aceea de declanşare a procedurii de revocare a procurorului şef al DNA:”Lucrurile bune nu le justifică pe cele rele. Trebuie să eliminăm lucrurile rele. Nu contează numărul de cazuri, contează existenţa unuia. Ferească Dumnezeu ca vreunul să fie victima unei erori judiciare! Pentru aceste acte şi fapte de netolerat, în temeiul prev art 54, ar 4, coroborat cu 51, alin 2, legea 303 din 2004, declanşez procedura de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA. Prezentul raport însoţit de propunerea de revocare va fi transmis secţiei de procurori a CSM şi preşedintelui României, pentru a analiza şi pentru a decide în raport cu competentele constitutionale”, a precizat Toader. Conform legislaţiei, revocarea este făcută de către Preşedintele României, după ce şi CSM va da un aviz, care este consultativ. Preşedintele României, Klaus Iohannis a declarat în urmă cu câteva zile că nu vede motive de revocare:„Asta cu revocarea constat că e o preocupare intensă în spaţiul public. Momentan, sincer, nu văd motive de revocare, dar s-ar putea să existe unele pe care eu nu le cunosc şi le cunoaşte ministrul Justiţiei. În acest caz, cu siguranţă, domnul ministru al Justiţiei ar veni extrem, extrem de bine documentat, dacă ar solicita aşa ceva. Încă o dată, acum nu cunosc motive de revocare”.

 

Tagged under

Semestrul și Guvernul!

Vasilica este prima femeie premier al României

Prima femeie premier al României?

Moment de reculegere la catafalcul Regelui

Acesta este noul slogan al echipei Petrolul Ploiești, care a renăscut din cenușă. Lupii galbeni au de acum un nou partener. Nu mai vorbim de un sponsor, așa cum a fost până la sfârșitul lunii iulie, ci de un alt tip de colaborare. Veolia, o companie de nivel mondial este din septembrie partenerul financiar al echipei Petrolul Ploiești. Într-o conferință de presă, susținută de Mircea Dridea – presedinte de onoare al clubului, Cristi Vlad – presedinte executiv si Octavian Grigore – antrenorul principal, Jurj Madalin Mihailovici, CEO Veolia Romania, a prezentat planurile pe care le-a gandit la acest parteneriat: „Cred ca este o premiera ca o echipa de liga a patra sa incheie un parteneriat, nu sponsorizare, cu o companie numarul unu mondial. Sunt ploieștean de-al dumneavostră si precizez acest lucru pentru că m-a întrebat cineva de unde am venit și cu ce scop la Petrolul. Sa stiti ca modelul meu este Ilie Oana, iar echipa a dat rezultate numai în momentul în care s-a comportat ca o familie. Sunt suporter al Petrolului de mic. M-am nascut pe strada Bicaz, la numarul 11, si veneam la meci cu 3 lei in buzunar cu care imi luam braga si veneam la meciurile Petrolului. Nu a existat si nu va exista alt proiect cu o alta echipa, pentru ca, asa cum spune si sloganul nostru, sufletul este numai unul: Petrolul Ploiesti”. Despre bugetul echipei am aflat doar că este cel necesar pentru atingerea obiectivelor propuse, fără a se preciza și o sumă. Ca obiectiv pe termen rezonabil este, bineînțeles, revenirea în Liga I.

 

Tagged under

Gimnastica revine la Ploiești

Încă nu e prima!